Συντονιστική Επιτροπή


Επικεφαλής
Θουκυδίδης Μουτσόπουλος

Υπεύθυνος Στρατηγικού και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού
Ο Θουκυδίδης γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α το 1978 από Ηπειρώτες γονείς και μεγάλωσε στα Γιάννενα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Α.Π.Θ και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις. Έχει επαγγελματική εμπειρία από το 2001 σε Ελλάδα και Βόρεια Ευρώπη σε αντικείμενα Ενέργειας και Πληροφορικής. Παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ολοκλήρωσε μετεκπαιδεύσεις σε αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα σε Βρετανικά Πολυτεχνεία με υποτροφίες και διακρίσεις. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σε Δημόσια Διοίκηση και Στρατηγική, με εξειδίκευση σε θέματα Αειφόρου Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Πολιτικής, από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.


Θωμάς Σουψανάς

Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων & Τεχνολογιών Ενέργειας
Ο Θωμάς γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στα Γιάννενα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δ.Π.Θ, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές σε Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Μηχανικό. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία που ξεκινά από το 2000 που περιλαμβάνει μελετητική εμπειρία Ηλεκτρομηχανολογικών και Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων και Δικτύων, καθώς και μεγάλη εμπειρία κατασκευής Τεχνικών έργων, κάποια εκ των οποίων με κομβικούς ρόλους ευθύνης. Έχει συνεργαστεί εκτενώς με Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Εταιρείες και Οργανισμούς που είναι στην αιχμή των ανανεώσιμων. Μιλά άριστα Αγγλικά και έχει μία κόρη.  Κομβική συμβολή του στην Παράταξη «Αειφόρος ‘Ήπειρος» είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων που έχουν οι Κοινωνίες και οι Ο.Τ.Α. της Ηπείρου να παράγουν οι ίδιες Ανανεώσιμη Ενέργεια.


Λευτέρης Παπασπύρου

Υπεύθυνος Οικονομικών και Οργάνωσης & Διοίκησης
Ο Λευτέρης γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1974 όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων. Έχει εργασιακή εμπειρία από το 2000 σαν λογιστής και φοροτεχνικός μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.  Μιλά Αγγλικά και έχει δύο παιδιά.  Συμβολή του στην Παράταξη «Αειφόρος ‘Ήπειρος» είναι ο συντονισμός των Οικονομικών, Οργανωτικών και Διοικητικών θεμάτων της παράταξης, αλλά και η παρακολούθηση των θεμάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α προκειμένου να συντάσσονται προτάσεις Οικονομικής και Διοικητικής Βελτιστοποίησης Διαδικασιών σε συνεργασία με το δίκτυο ειδικών μας σε θέματα Διοίκησης & Οργάνωσης.